وی با اشاره به آغاز برداشت این محصول از مزارع استان، تصریح کرد: برداشت این محصول از شهریورماه جاری آغاز و تا اواخر مهرماه ادامه دارد.
رضوی با بیان اینکه محصول فلفل قرمز استان سمنان از کیفیت بالایی برخوردار است، گفت: عمده مزارع فلفل قرمز استان در شرق استان سمنان و خصوصا در دهستان تاریخی فرومد واقع شده اند.
مدیر امور زراعت جهادکشاورزی استان سمنان با اشاره به میزان برداشت از هر واحد سطح افزود: پیش بینی می شود بیش از 2.5 تن از هر هکتار از مزارع زیر کشت فلفل قرمز برداشت شود.
رضوی با اشاره به اینکه میزان تولید فلفل قرمز استان سمنان مازاد بر نیاز استان است، تصریح کرد: بخش عمده ای از تولید فلفل قرمز استان سمنان به استان های همجوار و از جمله به بازار استان های تهران، خراسان رضوی، گلستان و ... صادر می شود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/ش