خسروانی گفت: افزایش تولید پالایشگاههای کشور، مدیریت مصرف و ذخیره مناسب، واردات بنزین را از ١٠ میلیون لیتر پیش بینی شده به روزانه (بطور متوسط) ٤,٧ میلیون لیتر رساند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، به نقل از شانا، شاهرخ خسروانی معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور گفت: پیش بینی های واردات بنزین برای امسال، ١٠ میلیون لیتر در روز بود، خوشبختانه با توجه به افزایش تولید پالایشگاههای کشور نسبت به سال گذشته، مدیریت مصرف و ذخیره مناسب، از ابتدای امسال تاکنون بطور متوسط روزانه حدود ٤,٧ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.
 
مدیر عامل شرکت پالایش و پخش نیز پیشتر گفته بود با تسریع در اجرای طرحهای توسعه ای، در مجموع ظرفیت تولید بنزین داخلی افزایش داشته است.
 
تاکید بر افزایش سهم سی ان جی در سبد سوخت  
 
شاهرخ خسروانی افزود:هم اکنون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور بررسی و برنامه ریزیهایی بمنظور افزایش مصرف سی ان جی در کشور آغاز کرده که تا دو هفته آینده نتایج آن اعلام می شود.
 
وی با بیان اینکه افزایش مصرف سی ان جی به معنای کاهش مصرف بنزین است، تصریح کرد: با این وجود نیاز به واردات بنزین در کشور نیز کاهش خواهد یافت.
 
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش همچنین به ذخیره مناسب بنزین در کشور اشاره کرد و افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیز برنامه ریزی و پیش بینی های لازم را در خصوص افزایش احتمالی مصرف این فرآورده با آغاز بکار مدارس در مهر ماه انجام داده است.
 
افزایش تولید دو میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه آبادان
 
خسروانی با بیان اینکه در سال جاری نسبت به پارسال حدود ٣,٥ میلیون لیتر به تولید بنزین کشور افزوده شده است، گفت: تا دو ماه آینده نیز حدود ٢ میلیون لیتر به تولید پالایشگاه آبادان افزوده می شود.
 
پیشتر نیز سعید محجوبی مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی پالایش و پخش به خبرنگار شانا گفته بود: با تکمیل فاز سوم پالایشگاه آبادان، تولید این شرکت در اواسط پاییز امسال، از ١٠ میلیون و ١٠٠ هزار لیتر کنونی به ١٢ میلیون و ٥٠٠ هزار لیتر در روز خواهد رسید.
 
تکمیل طرحهای افزایش ظرفیت پالایشگاه آبادان از اواسط پاییز امسال، پالایشگاه لاوان از اواخر امسال و پالایشگاه بندر عباس از اوایل تابستان سال آینده به تولید بنزین کشور می افزاید.
 
فاز سوم پالایشگاه آبادان شامل احداث مجتمع کت کراکر والکیلاسیون، ایزومراسیون بوتان و نوسازی واحد اسید می شود که هدف از این پروژه تولید بیشتر بنزین و کاهش نفت کوره است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار