به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، حقیزاده در جمع خبرنگاران، گفت: بیشترین مراجعات حضوری دانشجویان به مرکز مشاوره این دانشگاه در خصوص ازدواج است.
وی ادامه داد: ازدواج به عنوان یکی از مهمترین تصمیمات زندگی، مقولهای است که داشتهها، اطلاعات و تجربیات افراد برای این تصمیم بزرگ ناتمام و اندک است.
این کارشناس اضافه کرد: مشاورهها و کارگاههای آموزشی که در زمینه ازدواج به دانشجویان ارائه و برگزار میشود، در راستای افزایش اطلاعات و داشتههای دانشجویان در برابر این تصمیم مهم زندگیشان بسیار تاثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: ۳۵۰ نفر ساعت آموزشهای پیش از ازدواج و زندگی زناشویی در قالب کارگاهی به دانشجویان این دانشگاه در هر نیمسال سالتحصیلی ارائه شده است.
حقیزاده با بیان اینکه کارگاههای آموزشی پیش از ازدواج دانشگاه لرستان از آبان ماه آغاز میشود، یادآور شد: در کارگاههای پیش از ازدواج مبانی مربوط به ازدواج طی پنج مرحله به دانشجویان آموزش داده میشود.
کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه لرستان گفت: در کارگاهها و مشاورههای مختص به ازدواج، دانشجویان به انجام ازدواجهای مبتنی بر شناخت که از مسیر صحیح و شرعی عبور میکنند توصیه میشوند.
وی با بیان اینکه نه تنها ازدواجهای دانشجویی بلکه سایر ازدواجهایی که در چارچوب عرف و شرع نبوده و مبتنی بر عشقهای آتشین و زودگذر باشند، ازدواجهایی هستند که محکوم به شکست هستند، بیان کرد: در مشاورههایی که ارائه میشوند در درجه اول به دانشجویان توصیه میکنیم که از نظارت مستقیم خانوادهها بر روند ازدواج غافل نشوند و از طرفی به جد از انجام مذاکرات مستقیم در خصوص جزئیات ازدواج پرهیز کنند.
حقیزاده تصریح کرد: قبل از ازدواج میتوان به وسیله آموزش و افزایش تواناییهای افراد در زندگی زناشویی از تشکیل خانواده مشکلزا جلوگیری کرد، استحکام یک کشور به استحکام خانواده بستگی دارد با این حال باید از تمام ظرفیتها برای استحکامبخشی به نهاد خانواده استفاده شود.
وی با بیان اینکه تنها با توصیهکردن نمیتوانیم دانشجویان را به ازدواج ترغیب کنیم، گفت: ضرورت دارد برای اشاعه ازدواجهای دانشجویی در کنار ایجاد خوابگاههای متاهلی، پرداخت کمک هزینههای تحصیل، ایجاد زمینههای اشتغال دانشجویان متاهل، برگزاری جشنهای ازدواج دانشجویی و برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی در اولویت قرار بگیرند.
انتهای پیام/م