به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران،تحقیقات جدید نشان میدهد ماکاروني خطر ابتلا به تغییرات متابولیک مربوط به بیماری
های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.
در این مطالعه محققان دريافتند افردي که رشته هاي نودل و يا ماکاروني زياد مصرف مي کنند بيشتر به بيماري هاي قلبي و ديابت دچار مي شوند و فشار خون بالا از ديگر بيماري هايي است که با مصرف ماکاروني به سراغ افراد مي آيد.
اگر چه ماکارونی یک غذای فوري،
راحت و خوشمزه است اما می تواند خطر سندرم متابولیک را افزايش دهد و به دليل سدیم بالا آن، چربی اشباع ناسالم قند خون را به طور ناگهاني بالا ببرد.
مطالعات اخير محققان نشان مي دهد زنان باردار و افراد ديابتي بايد مصرف اين غذا را محدود کنند و در صورت مصرف حتما آن را همراه با مايعات فراوان و ميوه و سبزيجات مصرف کنند.
زنانی که دو بار
در هفته رشته فرنگي مي خورند بیشتر در معرض خطر سندرم متابولیک قرار دارند و اين غذا باعث مي شود تا فعاليت بدني نيز کاهش يابد.
انتهاي پيام/
ما که از قدیم سعی میکردمی نخوریم مگر در موراد خاص که غذا در دسترس نبود.