علی اکبر جلالی در گفتگو با
خبرنگار اورژانس it باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: مراحل آموزشی کارورزان از هجدهم مرداد ماه جاری آغاز شده و هم چنان در شهرهای مختلف استان گلستان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در این طرح 5 هزار نفر از کارجویان استان گلستان شرکت کردهاند تصریح کرد: پس از گذراندن دوره آموزشی، مدرک مهارتی در موضوع مشاغل دانش بنیان از سازمان فنی و حرفهای کشور دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه کارورزان پس از دریافت مدرک به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی میشوند ادامه داد: در آنجا با کارورزان قرار داد منعقد شده و تمامی آنها بیمه خواهند شد و برای طی دوره کارورزی به مراکز تولیدی،شرکتهای خدماتی و بنگاههای اقتصادی کوچک و بزرگ در بخش دولتی و خصوصی معرفی میگردند.
جلالی از عدم دریافت حقوق و مزایای کارورزان در محیط کار جدید خبر داد و گفت: کارفرما میتواند در قبال کار انجام شده کارورزان به آنها مزد بدهد و کارورزان نیز به مدت یکسال تحت پوشش این طرح خواهند بود تا بتوانند زمینه اشتغال خود را با افزایش و بهرهوری بنگاهی که در آن مشغول فعالیتند، فراهم نمایند.
پدر علم و فناوری ایران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مشکل اصلی بنگاههای اقتصادی نداشتن نیروی انسانی ماهر و دانش بنیان است این طرح میتواند از یک سو به کارفرمایانی که توان استخدام نیروی جدید را ندارند کمک کند و از طرفی به مجموعه کارجویان فارغالتحصیل دانشگاهی که هر روز به تعداد آنها افزوده میشود کمک نماید.
به گفته وی این پروژه مورد توجه مسئولان کشور قرار گرفته و قرار است در استان گلستان اجرایی شود تا در صورت موفقیت زمینه اشتغال یک میلیون فارغالتحصیل دانشگاهی از طریق مشاغل دانش بنیان که طرحی نوآورانه و کم هزینه است عملی میگردد.
انتهایپیام/