کنجد سیاه برای افرادی که دارای آهن بالایی در بدنشان هستند، ممکن است برخی مشکلاتی را ایجاد کند زیرا این دانه فعالیت آنتی اکسیدان‌ها را افزایش می‌دهد.

علیرضا عباسپور متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ،
گفت: کلسیم موجود در کنجد برای حفظ سلامت استخوان مفید است و از بروز اختلالات مربوط به ضعیف شدن دندان و استخوان جلوگیری می‌کند.
(سیسامین) و(سیسامولین) موجود در کنجد خاصیت ضد سرطانی دارد و از بروز رشد سلول‌های سرطانی پیشگیری و به درمان سرطان نیز کمک می‌کند و روغن آن سوختگی پوست را التیام می‌بخشد و از بروز هر نوع ناراحتی پوستی پیشگیری می‌کند.

وی افزود: فیبر غذایی در حفظ سلامت سیستم گوارش نقش مهمی دارد و از بروز یبوست پیشگیری می‌کند.

وی توصیه کرد:افرادی که میزان آهن خون بالایی دارند به جای کنجد سیاه از کنجد سفید استفاده نمایند در واقع این دانه‌ی بسیار خوشمزه و مفید فعالیت آنتی اکسیدان‌ها را افزایش می‌دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.