نباید غذاهای پخته شده و سرخ شده را فریز کرد،‌ بلکه باید حداکثر 24 ساعت در یخچال نگه داری کرد.

وحید ریوندی، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهتر است برای هر وعده‌ی غذایی در همان وعده غذا درست کرد،‌ زیرا غذاهای مانده مورد حمله‌ی میکرو ارگانیسم‌ها قرار می‌گیرند و هرچه مدت زمان بیشتری بمانند، میکروب‌ها بیشتر در آن رشد می‌کنند.

ریوندی اظهار کرد: نباید غذاهای پخته شده و سرخ شده را فریز کرد بلکه باید حداکثر تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کرد. 

ریوندی با بیان اینکه غذای پخته شده نباید بیش از 2 ساعت بیرون یخچال بماند،‌ افزود: برای نگهداری غذاهای مانده بهتر است از ظروف شیشه‌ای استفاده شود و درب ظروف نگهداری محکم بسته شود.

وی اذعان داشت: برای مصرف غذاهای مانده باید غذا را گرم کرده و مراقب باشیم که تمام قسمت‌های آن حرارت داده شود و از قرار دادن حجم بالای غذا در ظرف اجتناب کرد زیرا قسمت مرکزی ظرف زمان زیادی صرف می‌کند تا در یخچال خنک شود و این مسئله به فساد غذا کمک می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نباید به ظاهر و بوی غذا بسنده کرد، چه بسا ممکن است میکروب‌ها در غذا رشد کرده باشند و تاثیری در طعم غذا نداشته باشند اما موجب مسمومیت فرد شوند.



انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، میکروب ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار