در این روش دو هدف در نظر است اول اینکه فرد غذای کمی میل کند و هدف دوم اینکه مواد غذایی کمتری جذب بدن شود.

دکتر مجتبی هاشمی‌زاده متخصص جراح عمومی و گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در روش بای‌پس معده دو عمل جراحی یک جا روی بیماری انجام می‌شود ابتدا معده را با دوختن به دو ناحیه تقسیم کرده و قسمت کوچک‌تر که معمولا حجمی معادل ۵ تا ۱۰ درصد کل معده را دارد مسئولیت نگهداری غذا را به عهده می‌گیرد. 

وی ادامه داد: در این روش هیچ قسمتی از معده جدا نمی‌شود و قسمت بزرگت معده کماکان به ترشح آنزیمهای معمول می‌پردازد ولی غذا وارد این قسمت نمی‌شود سپس یک قسمت از روده را به معده کوچک‌تر متصل می‌کنند در این عمل قسمتی از روده که در جذب نقش مهمی دارد از مسیر خارج می‌شود. 

 هاشم‌زاده تصریح کرد: بالطبع فرد خیلی سریع‌تر از قبل احساس پر شدن معده و سیری خواهد داشت و در ضمن مواد غذایی کمتری نیز جذب می‌شود در این روش بیماران ۸۰ تا ۱۰۰ درصد اضافه وزن خود را از دست داده و پس از آن تا آخر عمر در وزن ایده آل خوب باقی خواهند ماند. 

وی افزود: این روش در بیماران با توده بدنی (وزن، قد بر حسب م‌تر) بالای ۴۰ که زده چاقی درجه ۳ یا مفرط هستند آخرین و قطعی‌ترین روش درمانی محسوب می‌شود این دسته از بیماران بار‌ها رژیم‌های غذایی مختلف را تجربه کرده ولی متاسفانه قادر به کاهش وزن ایده آل خود نشده‌اند. 

وی در پایان اظهار داشت: مدت زمان این عمل 1.5 ساعت است، لذا بیمار با قرار گرفتن تحت کمترین زمان بیهوشی، عوارض و خطرات عمل را به حداقل ممکن می‌رساند یکی از عوارض دیگر این عمل سوء جذب بعضی از ویتامین‌ها می‌باشد که با تجویز مکمل‌های ویتامین رفع خواهد شد. 



انتهای پیام/
برچسب ها: معده ، جراحی ، وزن ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار