افرادی که سریعتر غذا می‌خورند، بوی غذا به مشامشان کمتر رسیده در نتیجه احساس سیری را در خود به تعویق می‌اندازند.

حمید عبدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: از اولین لقمه‌ای که هر فرد وعده‌ی غذایی خود را شروع می‌کند، تا اینکه بدن با سیستم‌های عصبی و هورمونی اعلام سیری بکند 20 دقیقه طول می‌کشد.

وی افزود: در افرادی که خیلی سریع غذا می‌خورند، بوی غذا به مشام آنها کمتر رسیده و در نتیجه دیرتر احساس سیری می‌کنند.

رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد اظهار داشت: وقتی که آرام غذا بخورید چون روند اعلام سیری غذا به آهستگی رخ می‌دهد تخلیه روده‌ای بیشتر و جذب چربی کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف آب 1 ساعت قبل و 2 ساعت بعد از غذا توصیه می‌شود، زیرا حجم معده را افزایش می‌دهد ولی در بین غذا تاثیر نداشته بلکه اشتها را نیز تشدید می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان تشریح کرد: آهسته غذا خوردن چون یک روند طبیعی را در روده‌ها ایجاد می‌کند در روده‌ها تحریک بیشتری به وجود می‌آید و در دفع چربی‌ها تسهیل ایجاد می‌شود که از چاقی جلوگیری می‌کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آب ، چاق ، هورمون ، چربی ، آرام ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار