به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سن ازدواج رو به افزایش و سن بلوغ به همان نسبت کاهش پیدا کرده و در سالهای اخیر فاصلهی بین این دو بیشتر شده است.
انتظارات ایده آلها و هنجارهای اجتماعی ازدواج جوانان را به تاخیر انداخته و از طرفی غریزه جنسی وجود نوجوان را تسخیر کرده و عوامل تحریک کنندهی بیرونی از قبیل الگوهای رفتاری غلط آرایش و عکسهای مبتذل و... باعث بلوغ زودرس نوجوانان شده و چون این افراد از لحاظ اخلاقی و معنوی چندان قوی نیستند، امکان ابتلا به انحراف اخلاقی و بی بند و باری وجود دارد.
حدود 85 درصد ازدواج برای مردان در سنین 20 تا 34 و برای زنان 15 تا 29 سال ثبت شده، همچنین پایین ترین سن قانونی برای ازدواج 13 سالگی برای دختران و 15 سالگی برای پسران است.
محسن ایمانی، مشاور خانواده میگوید: در سالهای اخیر هرزگی و بی بند و باری جنسی و دیگر انحرافات اخلاقی در میان جوانان افزایش یافته است.
وی ادامه داد: یکی از وظایف والدین در برابر فرزندان برنامه ریزی برای ازدواج آنهاست، زیرا افزایش سن ازدواج در بعضی موارد باعث خودکشی، خانه گریزی و خود فروشی دختران شده است.
در روایات متعددی بر به موقع شوهر دادن دختران تاکید شده و اینکه اگر به موقع اقدام نشود، از گمراهی و فساد ایمن نخواهد بود.
همچنین آمارها و شاخصهای متعددی از موفق تر بودن ازدواجهای 20 تا 24 سال خبر میدهد و اینکه با بالا رفتن سن ازدواج تعداد طلاق حدود 16 درصد افزایش یافته است.
یکی از مشکلات جوانان تجرد و فراهم نبودن زمینه برای ازدواج است که به نوبهی خود باعث انواع انحرافات و بی بند و باریهای اخلاقی در جامعه به ویژه در بین جوانان شده است. هرچند تحقیق مستقل در این زمینه وجود ندارد اما گزارشها نشان دهندهی رابطه مثبت افزایش سن ازدواج و انحراف اخلاقی است.
انتهای پیام/