به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه گاردین، علیرغم اظهارات دیوید کامرون مبنی بر تحریم تسلیحاتی روسیه، اکثریت قاطع نمایندگان پارلمان انگلیس خواهان ادامه صادرات تجهیزات نظامی به این کشور شدند.
طبق گزارشی که صبح امروز توسط نمایندگان گروه فراحزبی پارلمان انگلیس منتشر شده است، این کشور به اجرای 200 قرارداد نظامی خود با روسیه ادامه خواهد داد. طبق این قراردادها، انگلیس تجهیزات راه اندازی و کنترل موشک، قطعات هلیکوپترهای نظامی، مهمات سلاح های کوچک، تفنگهای تک تیرانداز، جلیقه ضدگلوله، و تجهیزات ارتباطی نظامی را به روسیه را صادر خواهد کرد.
این در حالی است که روز دوشنبه دیوید کامرون، نخستوزیر انگلیس اعلام کرده بود این کشور تحریم کامل تسلیحاتی علیه روسیه اعمال خواهد کرد و تمامی قراردادهای واردات و صادرات با این کشور را لغو خواهد نمود.
انتهای پیام/