وی تصریح کرد: جلوگیری از هدر رفتن آب، حفظ خاک و حداکثر راندمان تولید با بهره گیری از توصیه های کارشناسان سازمان دست یافتنی است.
اتّحاد ادامه داد: آموزش کشاورزان برای یادگیری فنون کشاورزی، مجهز نمودن آنان به روش های نوین و پیشرفته کشاورزی و انتقال یافته های تحقیقاتی به تولیدکنندگان می تواند آنها را در افزایش تولید یاری نماید.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی اظهار داشت: بهره برداران با روش های استفاده حداقل از منابع و تواناتر شدن برای تولید حداکثر در واحد سطح آشنایی بیشتری حاصل می کنند.