به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، خدرایی افزود: در راستای معرفی الگوی کشت مناسب و با انجام کار تحقیقاتی برروی کشت سیب زمینی امسال 10 هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سیب زمینی بهاره نوع زودرس(رقم سانته) اختصاص یافت که این نوع کشت در اوایل فروردین انجام و در تیرماه برداشت می شود.
وی استفاده از بارندگی های بهاره و کاهش 40 درصدی در مصرف آب را از جمله مزایای این نوع کشت عنوان کرد و افزود: با توجه به فراوانی محصول در بازار مصرف کشت بهاره می تواند در کاهش قیمت محصول نیز موثر باشد.
خدرایی گفت : امسال 10 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اراک و فراهان به کشت سیب زمینی بهاره اختصاص یافته که در سالهای آینده این نوع کشت توسعه یافته و جایگزین کشت پاییزه خواهد شد.
کارشناس مسئول سبزی و صیفی جات سازمان جهادکشاورزی استان هم با بیان اینکه در کشت بهاره از نوع سیب زمینی زودرس (رقم سانته) استفاده شده گفت: این رقم برای کشت بهاره مناسب و عملکرد بالا در هکتار از مزایای آن است.
اسماعیلی دوره رشد محصول در کشت بهاره را 90 روز عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود در هر هکتار 40 تن محصول برداشت شود.
وی گفت : آگریا، سانته، ساتینا، بورن، مورن، فونتانه، اسپیریت، مارفونا، جلی و بانبا از جمله ارقام سیب زمینی است که در استان کشت می شود که مهم ترین رقم های کشت در استان آگریا و سانته است.
وی با بیان اینکه در هر هکتار 40 تن محصول برداشت شده، پیش بینی کرد که از این میزان سطح زیر کشت 120 تن محصول برداشت کند./ز