محمد جواد حسین زاده متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کلسیم باعث انقباض عضلات میشود و در مقابل عنصر منیزیم، در بازگشت و ریلکس شدن عضلات موثر است.
منابع کلسیم که حاوی فسفر هم هستند، معمولاً شیر و لبنیات بوده که اکثر مردم به میزان کافی کلسیم را دریافت میکنند. مشکل عمده در مورد دریافت منیزیم است که باعث برگشت عضله از حالت انقباض به حالت عادی است.
وی ادامه داد: منیزیم، در منابع گیاهی که حاوی برگ تیره هستند به وفور یافت میشود که بهتر است در ماه رمضان در کنار انواع لبنیات مصرف شود تا الگوی انقباضی عضلات به درستی انجام گیرد.
به علاوه از دست رفتن آب بدن دلیل دیگری برای گرفتگی و انقباض عضلات است و بنابر این میتوان توصیه کرد که خوردن آب کافی و مصرف منابع کلسیم و منیزیم در کنار هم در وعدههای افطار و غیره میتواند گرفتگی عضلات را بهبود بخشد.
انتهای پیام/