مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد بو مواد غذایی تاثیر زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، رایحه و ظاهر مواد غذایی باعث بهبود بیماری ها می شود، یک آسیب شناس گفته است بوی "دهان ماهی" و بوی تخم مرغ فاسد بیماری های قلبی را بهبود می بخشد.

دانشمندان با بررسی تخم مرغ و کشک دریافتند بسیاری از بیماری ها از طریق همین دو ماده غذایی از بین می روند و طول دوره درمانی کاسته می شود.

توصیف مواد غذایی یک نیاز اساسی انسان برای بقا است، و پزشکان در بررسی های خود یافته اند بو مواد غذایی
از طریق تصویرسازی ذهنی، سمعی و بصری و درک بویایی بیماری را بهبود می بخشد.
 
مطالعات جدید نشان می دهند بوی کشک و پنیر در تقویت اعصاب و تقویت نورون های مغزی نقش زیادی دارند و می توانند افسردگی را بهبود بخشند.

امروز از ساقه گل کلم و بو کردن آن بیماری های روده را درمان می کنند و تومورهای بدخیم را از رشد و گسترش باز می دارند.
بو کردن قهوه می تواند استفراغ و تهوع را از بین ببرد و مشکلات گوارشی و دل درد در کودکان را نیز برطرف کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: سیستم ، گوارشی ، بو ، غذا ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار