سبزیجات،‌جذب قند را کند می‌کنند و با مصرف سبزیجات به عنوان غذای اصلی یا همراه غذا، روند افزایش قند خون به تدریج و به کندی صورت می‌گیرد که بسیار اتفاق خوبی است.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از سبزیجاتی که بسیار از خواص آن گفته می‌شود، اسفناج است و شهرت این سبزی بین مردم در داشتن آهن فراوان است که البته چنین نیست و میزان آهن اسفناج هم شبیه سایر سبزیجات است و در مورد اسفناج، اغراق شده است.

وی ادامه داد: از آنجایی که سبزیجات منابع خیلی خوبی برای تامین آهن مورد نیاز افراد نیستند، بهتر است منابع اصلی آهن افراد، بیشتر پروتئین و حبوبات باشد.
اسفناج، ترکیبات بسیار مفید دیگر مثل اسید اگزالیک و اسید فسفریک و ترکیبات گوگردی دارد که برای چشم بسیار مناسب است.

دکتر کیمیاگر تاکید کرد: مصرف اسفناج برای افراد دیابتی که در ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند، خیلی مناسب است و با جذب تدریجی قند و افزایش آرام آرم قند خون، می‌تواند مانع افت قند در افراد دیابتی شود و روزه داری را برای این افراد راحت‌تر کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: اسفناج ، دیابت ، روزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار