در ماه مبارک رمضان پس از 7-6 روز، بدن نیازش را به دریافت کالری کاهش می‌دهد و بدین ترتیب با میزان دریافت انرژی مطابقت پیدا می‌کند.

سعید حسینی، متخصص تغذیه، در گفتگوبا خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: 
در این ماه مبارک چون متابولیسم پایه بدن بطور هوشمند با کاهش کالری دریافتی، کم می‌شود بنابراین نیازی به مصرف بیشتر موادغذایی نیست. ولی تصور عمومی بر این است که چون چندین ساعت بطور متوالی غذایی مصرف نمی‌کند در هنگام افطار و سحر و مابین آن، باید جبران کنند و بدین ترتیب دچار اضافه وزن می‌شوند. 

وی ادامه داد: برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز بهتراست مواد پروتئینی و چربی که دیر هضم هستند و فرد را به مدت طولانی سیر نگه می‌دارند در وعده سحر مصرف شود و مواد قندی و کربوهیدراتی که به سرعت قند خون را بالا می‌برند در هنگام افطار استفاده شوند. با این الگوی تغذیه‌ای پرخوری در بین افطار و سحر کمتر اتفاق می‌افتد. 

این متخصص تغذیه در پایان اظهار داشت: دریافت زیاد کالری از یک سو و کاهش متابولیسم پایه در ماه رمضان از سوی دیگر، سبب می‌شود که بسیاری از افراد در این ماه علی رغم اینکه فکر می‌کنند با روزه داری، کمتر غذا می‌خورند، دچار اضافه وزن و چاقی شوند. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار