افراد اغلب بر این باورند که در ماه مبارک رمضان باید نحوه غذا خوردن را تغییر دهند این در حالی است که در این ماه نباید نسبت به قبل خیلی در برنامه غذایی تغییری اعمال کرد.

محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: همه افراد بر این باورند که با شروع ماه مبارک رمضان باید برنامه غذایی خود را تغییر دهند اما نکته مهم این است که برنامه غذایی در ماه مبارک رمضان نباید نسبت به قبل خیلی تغییر کند.

وی افزود: توصیه می‌شود برای پیشگیری از افت فشار خون در وعده سحری غذای شیرین مصرف شود چرا که این مواد قندی و شیرین موجب بالا رفتن سطح قند خون می‌شود و انسولین وارد عمل می‌شود  و قند را بر می‌دارد که این عمل موجب می‌شود در ساعات اولیه قند خون افت پیدا کند.

این متخصص تغذیه افزود: نکته دیگری که باید به آن توجه کرد خوردن وعده سحری است که هرگز نباید فراموش شود البته پرهیز از مصرف غذاهای کم چرب و و استفاده از غذاهای سبک در وعده سحری بسیار حائز اهمیت است.

انوشه اظهار داشت:‌ مصرف آب و مایعات از افطار تا سحر توصیه می‌شود همچنین مصرف سبزی و میوه، پرهیز از قهوه و چای پررنگ هم توصیه دیگری است که رعایت آنها خالی از لطف نیست.

وی در ادامه گفت: مصرف کوکو و کتلت یا کباب‌ها هم به این علت که پروتئین برای هضم نیاز به آب فراوان دارد موجب تشنگی می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار