یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: واردات خودرو ارزان‌تر از تولید آن تمام می‌شود.


به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، عباسعلی منصوری آرانی یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حمایت مجلس از صنعت خودروسازی کشور، گفت: البته این حمایت تا جایی ادامه خواهد داشت که افق‌های بین‌المللی در این صنعت دیده شود.

وی افزود: سایر کشورها نیز با وجود افزایش قیمت مواد اولیه، نیروی کار و انرژی، از طریق مدیریت بهینه و تیراژ بالای تولید، نسبت به افزایش کیفیت و عرضه محصول با قیمت مناسب اقدام‌ کرده‌اند، ولی در ایران این مسئله متفاوت است و واردات خودرو ارزان‌تر از تولید آن تمام می‌شود.

نماینده مردم کاشان و آران در مجلس شورای اسلامی در پایان با انتقاد از عدم ارائه برنامه بلندمدت در صنعت خودروسازی کشور خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون هیچگونه استراتژی خاصی برای برنامه‌ریزی بلندمدت در این صنعت تعریف نشده و پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس به گروه‌های خودروساز داخلی، ارتقای کیفی محصولات و عقد قرارداد همکاری با برندهای معروف خودروسازی جهت فراگیر کردن دانش روز خودرو و آموزش نیروی کار ماهر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: واردات ، تولید ، خودرو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار