معاون استاندار تهران گفت: محدودیتی برای صادرات سه قلم سیب، پرتغال و خرما اعمال شده تا در تأمین اقلام مورد نیاز برای مردم استان مشکلی نداشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - حشمت الله عسگری، معاون استاندار تهران در حاشیه بازدید از سردخانه زنجیره تامین محصولات مصرفی ماه مبارک رمضان و میوه شب عید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دغدغه ما در ستاد تنظیم بازار این است که برای هیچ یک از اقلام عدم موجودی نداشته باشیم. میوه شب عید به اندازه کافی به سمت سردخانه‌ها حمل شده است؛ ۱۲۰۰ تُن پرتغال و ۸۰۰ تُن سیب خریداری شده است. محدودیتی برای صادرات سه قلم سیب، پرتغال و خرما اعمال شده تا در تامین اقلام مورد نیاز برای مردم استان مشکلی نداشته باشیم.

وی درباره تدابیر استانداری برای برپایی نمایشگاه‌های فصلی، گفت: در شش نقطه پایتخت نمایشگاه‌های بهاره و در هر شهرستان یک نمایشگاه خواهیم داشت. دولت تدبیر داشت و شرایط توزیع کالابرگ ۱۱ قلم برای ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر برای ۷ دهک را فراهم کرد و سرپرست‌های خانوار ظرف سه یا چهار روزه آینده می‌توانند از فروشگاه‌های منتخب هر محله تهیه کنند.

عسگری درباره نظارت بر قیمت‌های محصولات گفت: در نمایشگاه‌ها تکلیف کردیم فقط واحد‌های صنفی دارای پروانه حضور داشته باشند. تمام امکانات دستگاه‌های اجرایی پای کار هستند و در این ماه کاری جز تنطیم بازار نخواهیم داشت و گشت‌های مختلفی در حال نظارت هستند.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار