هر چند میان وعده در حد غذای اصلی از اهمیت برخوردار نیست ولی انتخاب یک میان وعده مناسب، در تامین انرژی در میان دو وعده اصلی غذا بسیار با اهمیت است.
استفاده از میان وعدههای پرکالری، باعث بروز چاقی میشود یکی از میان
وعدههایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از انواع بیسکویتهای سبوسدار
است
بیسکویتهای سبوسدار هم مانند سایر بیسکویتها روغن و شکر دارند و فقط در مقایسه با بیسکویتهای معمولی سبوس بیشتری دارند زیرا تولیدکنندگان مقداری سبوس را به آرد آنها اضافه میکنند. سبوس از مواد غذایی پرفیبر است اما جز این نمیتوان این نوع بیسکویت را نسبت به سایر بیسکویتها ارجح دانست.
هر بیسکویت سبوسدار، بین 40 تا 30 کالری دارد که از این نظر فرقی با سایر بیسکویتها ندارد مزیت بیسکویتهای سبوسدار در مقایسه با انواع معمولی آنها، فیبر بالا است.
مواد غذایی که حاوی فیبر هستند، باعث میشوند قند و چربی کمتر و تندتر جذب شود و بنابراین موجب کاهش قند و چربی در خون میشود. مزیت دیگر فیبر، جذب بالای آب و تامین آب برای بدن و هم چنین سیر نگه داشتن فرد به مدت طولانیتر در مقایسه با مواد بدون فیبر است.
حالا بیسکویت سبوسدار بخوریم یا نخوریم؟
مسلماً وقتی چند انتخاب پیش رو دارید، بهتر است بیسکویتی را انتخاب کنید که سبوس بیشتری دارد زیرا سبوس فیبر زیادی دارد و فیبر هم برای سلامت قلب و عروق و کارکرد دستگاه گوارش مفید است اما زیادهروی در مصرف مانند سایر مواد غذایی که شکر، نشاسته و روغن فراوانی دارند، خوب نیست و افرادی که دچار چاقی، دیابت و... هستند باید مانند سایر مواد غذایی، در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند.
افراد عادی هم اگر میخواهند به عنوان میانوعده و حتی تفننی خوراکی شیرینی بخورند، میتوانند فقط یکی دو عدد بیسکویت سبوسدار میل کنند نه این که به تصور رژیمی بودن آن، یک بسته بیسکویت را بخورند و انتظار پیامدهایش را هم نداشته باشند.
انواعی از بیسکویت که با قندهای طبیعی مثل شهد توت و خرما، شیرین شدهاند از نظر کالری، فرقی با سایر بیسکویتها ندارند و تنها از این لحاظ قندهای ساده ندارند، برای افراد دیابتی بسیار مناسب هستند.
you
very
much
بیسکویت سبوس دار