به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند به عنوان مثال اگر کسی باید میان انگور یا شیرینی شکلاتی یکی را انتخاب کند، کسی که دارای خلق خوب است، انگور را انتخاب میکند، حل آنکه شخص دارای خلق بد دومی را انتخاب میکند، حال آنکه شخص دارای خلق بد دومی را انتخاب خواهد نمود.
در این پژوهش به چرایی این مطلب توجه شده است که چرا وقتی کسی دارای خلق بد است، برای خوردن، تنقلات را انتخاب میکند و وقتی کسی حال خوبی دارد، غذاهای سالم را انتخاب میکند و در طی آن مشخص شد که هورمونهای سوخت و ساز بدن ارتباط مستقیمی با مغز و حالت روحی و روانی انسان دارند و در هنگام عصبانیت میزان این هورمون افزایش مییابد و فرد به دلیل کمبود انرژی علاقه به خوردن غذاهای چرب و پرکالری دارد، در حالیکه در هنگام آرام بودن میزان انرژی زیاد است و فرد کمتر تمایلی به مصرف غذاهای ناسالم نسبت به نوع سلام آن دارد.
انتهای پیام/