به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گوشت بلدرچین از اهمیت زیادی برخوردار است. این ماده غذایی منبع پروتئین است و در دوران بارداری مصرف آن ضروری است.
گفتنی است، افرادی که گوشت بلدرچین مصرف میکنند، میزان فسفر و کلسیم در بدنشان بالاتر است و ویتامین b1 از ایجاد حالت تهوع (ویار) در دوران بارداری جلوگیری میکند.
بررسیها نشان میدهند، این گوشت از کلسترول کمتری نسبت به سایر غذاها برخوردار است و سریع تر فواید آن جذب بدن میشود.
آلرژی و آسم از بیماریهای شایع در دوران بارداری هستند که گوشت بلدرچین با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی زیاد مانع از بروز آنها می شود.
نتایج مطالعات نشان میدهند، وجود عناصر معدنی در گوشت این پرنده از پر خوریهای دوران بارداری جلوگیری میکند و حتی مانع افسردگی دوران بارداری نیز می شود.
پزشکان توصیه میکنند مادران باردار مصرف 3 وعده از این گوشت در هفته میتوانند دوران بارداری خود را سالم سپری کنند.
انتهای پیام/