به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، وزیر جهادکشاورزی در هشتمین همایش ملی فرهنگ و مدیریت جهادی، اضافه کرد: محدودیت آب در بخش کشاورزی وجود دارد و در این راستا برای حفظ منابع پایه، استفاده از روشهای آبخیزداری است.
حجتی افزود: آب در اختیار بخش کشاورزی در بیشتر موارد دارای مشکلاتی است و علاوه بر این، بهرهوری در زمینه آب کشاورزی نیز پایین است؛ بنابراین باید با استفاده از تجهیزات و روشهای نوین آبیاری تلاش کنیم تا بهرهوری را افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: اعتبارات خوبی در اختیار بخش آب و تجهیز این بخش قرار گرفته، بهگونهای که دو ردیف برای آن تعریف شده است؛ بهگونهای که یک ردیف دارای اعتبار 300 میلیارد تومانی است و ردیف دیگر یکهزار میلیارد تومان برای بخش آب در نظر دارد و در مجموع یکهزار و 300 میلیارد تومان برای تجهیز روشهای آبیاری نوین در نظر گرفته شده است.
حجتی ادامه داد: علاوه بر آن، در سفرهای استانی نیز اعتباری برای منابع آب در نظر گرفته میشود، اما بهدلیل فاصله زیاد، این ارقام تکاپوی نیاز را نمیکند.
وزیر جهادکشاورزی درباره اجرایی شدن قانون انتزاع نیز تصریح کرد: ساختارها در حال شکلگیری است و تکمیل کار در زمینه قانون انتزاع در حال نهایی شدن است که امید میرود هرچه سریعتر بتوانیم به اهداف دست پیدا کنیم.
وی بازار ماه رمضان را آرام توصیف کرد و یادآور شد: اقلام غذایی مورد نیاز مردم همچون برنج، مرغ و گوشت قرمز به اندازه کافی موجود است و هیچ مشکلی در بخش مواد غذایی وجود ندارد.
حجتیدر پاسخ به باشگاه خبرنگاران از مصوب شدن قیمت یکهزار و 440 تومانی شیر خام خبر داد و تأکید کرد: نرخ شیر خامی که از دامدار خریداری میشود، یکهزار و 440 تومان تصویب شده که سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار نیز آن را تأیید کرده است، بنابراین قیمت در سال جاری بیش از این نخواهد بود.
وی در پایان اظهار داشت: بهدلیل فرآوریها و اقداماتی که بر روی شیرخام انجام میشود، ممکن است قیمت محصول نهایی را افزایش دهد.
انتهای پیام /
با تصویب این قیمت ؛ فروشنده و خریدار را به جان هم انداختند . زیرا در بازار پول خرد پیدا نمی شود مگر الان 10 تومانی و 50 تومانی پیدا می شود .
بهتر بود یا 1440 تومان و یا 1500 تومان تصویب می شد.