سخنگوی صنف جایگاهداران کشور از سوخت رسانی منظم در ایام نوروز خبر داد و گفت: با وجود رکورد‌های مناسب در مصرف سوخت هیچ مشکل و کمبودی در سوخت‌رسانی ایجاد نشد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- رضا نواز سخنگوی صنف جایگاهداران  کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه علی رغم ثبت رکوردهای جدید توزیع روزانه بنزین در ایام تعطیلات، تلاش همه فعالان موجب شد اختلالی به وجود نیاید گفت: پیش بینی میکردیم که در ایام تعطیلات برخی ها منتظر باشند کوچکترین نقصی را در توزیع سوخت بزرگنمایی کنند و در رسانه های مختلف از ضعف کشور در تامین بنزین سخن بگویند ولی بیش از ۶۰ هزار نفر از پالایشگاه، حمل و توزیع در بخش های دولتی و خصوصی در تلاشی مثال زدنی دست به دست هم دادند و نگذاشتند کوچکترین مشکلی به وجود بیاید.

وی ادامه داد: تمام خواسته های ما از شرکت های تابعه وزارت نفت به طور دقیق پیگیری و عملیاتی شد و با تدابیری که مسئولان شرکت پخش فرآورده‌های های نفتی و سایر بخش‌ها اندیشیدند حتی در زمان اوج مصرف هم مشکل گسترده ای به وجود نیامد و در ذخایر و توزیع به موقع موفق عمل کردیم که در جهان بی سابقه است و کمتر کشوری میتواند با این میزان تاب آوری و افزایش های فراتر از تصور تاب آوری لازم را داشته باشد.

نواز تصریح کرد: کارکنان و مالکان جایگاه‌های سوخت علی رغم برخی مشکلات مالی، ایثارگرانه تمام تلاش خود را به کار بستند و شبانه روزی خدمت رسانی کردند.

سخنگوی صنف جایگاهداران تاکید کرد: باتعامل بخش خصوصی و دولتی و پیشگیری و اتخاذ تدابیر درست در آینده هم شاهد روال منظم سوخت رسانی باشیم تا مردم و جایگاه‌های سوخت با مشکلات مواجه نشوند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
الهییییی شکر که گفنین مردم نمیدونستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
قیمت سوخت باید جهانی شود تا مدیریت شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۸ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
خیلی پُر رو هستید، کشوری با داشتن معادن نفت وگاز بالا، می خواستید مشکل دلشته باشه؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
با تشکر از مسئولین رده بالا وپایین محترم بخصوص رانندگان تانکرهای سوخت که بنزین پمپ بنزینها را تامین کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
الان این دست‌آورده؟
آخرین اخبار