کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اَفشره حاصل از لِه شدن و آبگیری بخش های هوایی علف شیر به عنوان پاک کننده قوی عروق لنفی در مواردی مثل تب غده ای و التهاب لوزه کاربرد دارد.

 اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: علف خاج یا علف شیر بهتر است به صورت تازه مصرف شود.

وی تشریح کرد: بخش های هوایی این گیاه دارویی ارزش دارویی دارند.

نقشی ادامه داد: دَم کرده بخش های هوایی علف خاج ضعیف تَر از اَفشره آن بوده و برای رفع ناراحتی های ادراری مانند التهاب مثانه توصیه شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به عنوان سبزی می توان، علف شیر را پُخت و یا مانند اسفناج آب پَز نمود.

وی اظهار داشت: برای بهبود یافتن سوختگی، خراشیدگی، زخم و سایر التهابات پوستی می توان از کمپرس آماده شده از یک قطعه پارچه خیس شده در دَم کرده علف شیر بهره گرفت.

نقشی تاکید کرد: کارشناسان شستن مو با دَم کرده  علف شیر را برای رفع شوره سر و پوسته شدن پوست سر تاثیرگذار می دانند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: علف ، گیاه ، التهاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.