اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است كه ساقه ندارد و برگ های آن دراز و تا خورده است و گندزدا نیز خوانده می شود.
وی تشریح کرد: خوردن تره پرورده شده در سرکه برای دفع سنگ كیسه صفرا و تورم طحال توصیه شده است.
نقشی ادامه داد: تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین ث به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد بخصوص در هنگام تابستان ویتامین های ب1 و ب2 در تره یافت می شود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مالیدن آب تره یا لِه كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش بخصوص اگر با سُماق مخلوط شود مؤثر است.
وی اظهار داشت: مالیدن آب تره یا لِه كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش بخصوص اگر با سُماق مخلوط شود مؤثر است.