به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب 30 درصد محصولات تولیدی در این شهرستان محصول سالم است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

علی عباسی میزان کل تولیدات کشاورزی این شهرستان را 120 هزار تن دانست و گفت: حدود 43 هزار و 500 تن از این میزان تولید،محصول سالم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب مجموع اراضی کشاورزی این شهرستان را 34 هزار هکتار دانست و گفت: از این میزان 14 هزار و 500 هکتار آن آبی و مابقی دیم است.

گندم، جو، نخود، ذرت، باقلا، انگور، زیتون، خیار و گوجه از اصلی ترین محصولات تولیدی شهرستان سرپل ذهاب است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرپل ذهاب در ادامه از رها سازی 90 هزار زنبور پارازیت براکون در مزارع گوجه فرنگی این شهرستان با هدف سالم سازی محصولات تولیدی خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به پایان برداشت نخود فرنگی در این شهرستان، سطح زیر کشت نخود فرنگی را در این شهرستان 70 هکتار دانست و گفت: در مجموع 800 تن نخود فرنگی در شهرستان تولید شد.

متوسط عملکرد نخود فرنگی در این شهرستان رایازده تن در هکتار است./س

برچسب ها: کرمانشاه ، درصد ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.