به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ هوشنگ بازوند افزود: وجود آبشارهای هفت گانه منحصر بفرد ، تفرجگاههای بکر ، پل های تاریخی ، نقاشی های صخره ای ، دریاچه گهر ، مناطق نمونه گردشگری و دیگر جاذبه های طبیعی و تاریخی از فرصت هایی است که لرستان را مستعد سرمایه گذاری در صنعت توریسم و اکوتوریسم کرده است .
وی اظهار داشت: انتخاب لرستان به عنوان پایتخت ژئوتوریسم فرصت مناسبی است که در قالب آن بتوان در طرح های گردشگری سرمایه گذاری کرد.
نماینده عالی دولت در لرستان ، توسعه صنعت گردشگری را از اولویت های مدیریت اجرایی استان عنوان کرد و افزود: باید زمینه شکوفایی این صنعت پردرآمد را در لرستان فراهم کنیم و در این زمینه برای معرفی توانمندی ها و ظرفیت های لرستان جلسات و پیگیری های فراوانی انجام شده است .
به گفته بازوند ، طرح جامع گردشگری لرستان هم اکنون در حال تدوین است و با توجه به ظرفیت ها و توانمندیهای استان می توان با برنامه ریزی زمینه جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و افزایش تعداد گردشگران را فراهم کرد .
استاندار لرستان با بیان اینکه 27 منطقه نمونه گردشگری در استان وجود دارد تصریح کرد : در گذشته این مناطق یک منطقه محسوب می شدند که در این راستا مدیریت اجرایی استان کار مستقل کردن آنان را در دستور کار خود قرار داد و بسیاری از این مناطق هم اکنون در حال واگذاری به بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت هاست .
بازوند ، به استقبال سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در صنعت گردشگری لرستان خبر داد و بیان داشت : در این راستا تعدادی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای بررسی وضعیت صنعت گردشگری لرستان و زمینه سرمایه گذاری در این حوزه به استان سفر کرده اند
به گفته وی ، سرمایه گذاران در صنعت گردشگری لرستان نقش مهمی در رونق و تولید ثروت و اشتغال زایی در لرستان خواهد داشت ./س