حسین اسلامیان متخصص بیماریهای چشم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: دژنراسیون ماکولا یک بیماری مزمن و پیشرونده است که به ویژه در افراد مسن و سالمند دیده میشود.
وی گفت: در بیماری دژنراسیون ماکولا، لکه زرد یا ماکولا که قسمت حساس به نور در شبکیه چشم بوده و مسئول دید مستقیم و کارهایی نظیر خواندن، نوشتن و رانندگی است، دچار تخریب شده و خطر نابینایی افزایش مییابد.
اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از دژنراسیون ماکولا، تاکید کرد: این بیماری یکی از مهمترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی میتواند خطر آن را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.
وی یادآور شد: برخی از تحقیقات نشان میدهند که مصرف ویتامینهایی نظیر ویتامینA، C، E که به مقدار زیادی در اسفناج، ذرت، هویج، زرده تخم مرغ، شیر، جگر، سویا، جوانه گندم و انواع مختلف کلم وجود دارد، میتواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.
اسلامیان افزود: مصرف منظم میوهها و سبزیها نیز در پیشگیری از بیماری دژنراسیون ماکولا، بسیار موثر و با اهمیت است.
انتهای پیام/