دکتر علیرضا رجعتی حقی، فوق تخصص شبکیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بیماری تخریب شدن لکه زرد در چشم مخصوص سنین بالا است.
وی تصریح کرد: لکه زرد منطقه ای در شبکیه است که مرکز بینایی چشم هر انسانی است و برای دید به آن نیاز دارد.
رجعتی حقی متذکر شد: افرادیکه در طول زندگی مواد غذایی شامل سبزیجات، کاهو، کلم، هویج مصرف می کنند کمتر دچار این بیماری می شوند.
وی به افراد سنین بالا (از 50 سال به بالا) توصیه کرد: که حداقل سالی یک بار برای معاینه شبکیه و لکه زرد به پزشک مراجعه کنند زیرا تخریب خفیف لکه زرد سبب کاهش دید و تخریب شدید آن می تواند سبب نابینایی شود و باید به این بیماری توجه و اهمیت قایل شد./ح