به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ حسين اسفهبدي، حفظ كيفيت را به عنوان خط قرمز مديريت جديد نمايشگاه ذكر كرد و افزود: از اين پس بايد با استاندارد و كيفيت و تفكر بينالمللي حركت كنيم وگرنه چسباندن قيد بينالمللي به صنعت نمايشگاهي کشور بدون عملكرد بينالمللي ضد ارزش خواهد بود.
وي در ادامه با تاكيد بر رعايت ضوابط استاندارد و ارتقاء سطح كيفي نمايشگاهها گفت: نمايشگاه بينالمللي تهران در اتحاديه نمايشگاههاي بينالمللي (يوفي) و كنوانسيون نمايشگاههاي جهاني (بي ـ آي ـ اي) از شأن و اعتبار ويژهاي برخوردار است و ما وظيفه داريم اين شأن و منزلت را حفظ كنيم.
به گفته اسفهبدي، در آينده سعي خواهيم كرد واقعاً بينالمللي باشيم نه اينكه صرفاً كلمه بينالمللي را به كار ببريم.
وي ادامه داد: از اين پس با افراد و شركتهايي همكاري خواهيم كرد كه اولاً بينالمللي فكر كنند و در عين حال براي منافع كشور فعاليت کنند و ثانياً همانطور كه ادعا ميكنند بينالمللي عمل کنند يعني اينكه در نمايشگاهايشان حضور كشورها و شركتهاي بينالمللي ملموس باشد.
مديرعامل شركت نمايشگاههاي بين المللي به برنامه هاي پيش روي اين شركت اشاره كرد و گفت: برگزاري نمايشگاههاي بينالمللي داخلي در چارچوب قوانين براساس نيازهاي کشور به كالاهاي سرمايهاي با هدف صادراتي کردن توليدها با ماشينآلات وارداتي از طريق نمايشگاههاي بينالمللي يكي از محورهايي است که به دنبال آن خواهيم بود.
وي افزود: همچنين داشتن تفكر صادراتي در انتخاب نمايشگاههاي بينالمللي خارج از كشور براي توسعه مشاركت بين اقتصاد جمهوري اسلامي ايران و اقتصاد كشورهاي هدف از ديگر اهدافي است كه در پي آن خواهيم بود.
بر اساس گزارش شاتا؛ مديرعامل شركت نمايشگاههاي بين المللي خاطرنشان كرد: سازمان توسعه تجارت و شركت نمايشگاههاي بينالمللي جمهوري اسلامي ايران تاكنون بيشترين حمايت را از انجمن برگزار كنندگان نمايشگاههاي بينالمللي کرده اند.
وي افزود: دو سازمان ياد شده، هر يك به سهم خود حافظ منافع ملي از ديدگاههاي کمي و كيفي هستند و به همين دليل است كه در چارچوب قانون عمل ميكنند و اين نحوه مديريت گاهي اوقات به شكل دستوري تعبير ميشود كه به هيچوجه اينگونه نيست و بارها در گذشته ما ضمن اقدام براي اعضاي انجمن با آنها مشاورههايي داشتهايم و در آينده نيز روابطمان نزديكتر خواهد شد.
انتهای پیام/