![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ، یدالله مهرعلیزاده در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران ارومیه، اظهار داشت: هماکنون تعداد زیادی آموزشگاه در حال ارائه خدمات آموزشی به هنرجویان هستند.
وی با اشاره به وجود 700 مرکز ثابت آموزش فنی و حرفهای در استانهای مختلف گفت: 5 هزار استاندارد مهارتی به علاقهمندان آموزش داده میشود که با اذعان به ناچیز بودن این تعداد استاندارد مهارتی باید برای افزایش آنها گام برداشت.
مهرعلیزاده به وجود 80 هزار استاندارد مهارتی در استرالیا اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی در حوزههای مختلف صنعت، تولید، محیط زیست، گردشگری و ... ظرفیتهای بالقوه زیادی دارد که باید برای بالفعلسازی آنها تلاش کنیم.
معاون پژوهش و برنامهریزی سازمان فنی و حرفهای با اشاره به اینکه سالانه بیش از 2.5 میلیون نفر آموزش داده میشود، بیان داشت: باید در راستای تجاریسازی و وارد کردن آموزشها به چرخه تولید گام برداشت.
وی با اشاره به برگزاری المپیاد ملی مهارت در استانهای مختلف کشور گفت: این المپیاد با هدف شناسایی نخبگان و جذب و معرفی آنها به صنایع کشور برگزار میشود.
مهرعلیزاده برپایی همایش « ارزیابی یک دهه تحصیل و آموزش بر توسعه پایدار» را در هفته گذشته مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: باید میزان تاثیر فعالیتهای مراکز آموزشی بر توسعه و صنعت مورد مطالعه قرار گیرد.
وی کاهش فقر و نابرابری درآمدی، افزایش اشتغال و بهبود کیفیت زندگی را مولفههای یک کشور با توسعه پایدار دانست و گفت: وضعیت این شاخصها در کشورمان نگرانکننده است، بنابراین با هدف ایجاد ثروت و داخل شدن به چرخه تولید به مقوله آموزش پرداخت.
معاون پژوهش و برنامهریزی سازمان فنی و حرفهای بر ضرورت برندسازی تاکید کرد و گفت: در مورد برندسازی و تجاریسازی دانش نه تنها در این مجموعه بلکه در هیچ مرکز و نهاد دیگری اقدام خاصی صورت نگرفته است.
مهرعلیزاده برقراری ارتباط با پارکهای علم و فناوری، شهرکهای صنعتی و دانشگاههای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: امسال آموزش تولید محور را در برنامه قرار دادهایم به طوری که فاکتورهای چرخه تجاریسازی شامل آموزش، تولید، بازاریابی و فروش مورد توجه قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در ارتباط با برندسازی هنوز در ابتدای کار قرار گرفتهایم، بیان داشت: برای عملیاتی کردن این موضوع بسترهای مورد نیاز اعم از سختافزاری و نرمافزاری باید فراهم شود.
معاون پژوهش و برنامهریزی سازمان فنی و حرفهای برگزاری پانزدهمین المپیاد ملی مهارت در سطح کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: در 30 رشته مهارتی هنرجویان با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر به مسابقات ملی اعزام میشوند تا در نهایت افراد برگزیده در مسابقات برزیل شرکت کنند/س.