مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج، گفت: میزان تولید گوشت سفید در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان در سال گذشته با توجه به چهار میلیون و 963 قطعه جوجه ریزی،به حدود 10 هزارتن تولید گوشت سفید رسیده است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، سپری گفت: هم اکنون 133واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی دو میلیون و 187هزار قطعه در هر دوره ،  دارای پروانه بهره برداری است
وی افزود: تعداد 94 واحد با ظرفیت جوجه ریزی یک میلیون و 945 هزار قطعه دارای پروانه تاسیس و تعداد 14 واحد با ظرفیت 280 هزار قطعه دارای موافقت اصولی است.
وی گفت: در صورت بهره برداری از واحدهای دارای پروانه تاسیس و موافقت اصولی موجود در آینده، شاهد افزایش تولید در شهرستان خواهیم بود.
انتهای پیام/
برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.