به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
محمدرضا ستایش فر در این باره اظهارکرد: استان کرمانشاه ظرفیت ها و پتانسیل های بی شماری در بحث گردشگری دارد به گونه ای که می توان درآمد اغلب مردم استان را از محل گردشگری تامین کرد.وی ادامه داد: وجود چهار هزار اثر تاریخی شناسایی شده که 2160 مورد آنها ثبت ملی و یک مورد (کتیبه بیستون) در تارک میراث جهانی بشر ثبت شده است تنها گوشه ای از پتانسیل های گردشگری دیار سنگ و آب است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: همچنین وجود 50 منطقه نمونه گردشگری، 14 روستای هدف و صدها اثر طبیعی گردشگری در کنار آب و هوایی چهارفصل و دل نشین همگی گواه از نگین بودن گردشگری استان کرمانشاه دارد.
ستایش فر اظهارکرد: بر همین اساس و با توجه به تاکیداتی که استاندار کرمانشاه بر رونق گردشگری این دیار دارند، با برگزاری جلسات مداوم هفتگی در استانداری کرمانشاه به دنبال ارائه راهکارهایی برای توسعه گردشگری استان هستیم.
وی یادآور شد: توجه به امر سرمایه گذاری در ایجاد زیرساخت های گردشگری استان، ایجاد بازارچه های ارائه تولیدات سنتی و صنایع دستی، ایجاد مراکزی در خارج از کشور برای معرفی استان کرمانشاه، افزایش خطوط پرواز فرودگاه کرمانشاه و ... از جمله برنامه هایی است که با اجرای آنها می توانیم شاهد توسعه گردشگری استان باشیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: اصلی ترین هدف ما از اجرای این برنامه ها، افزایش درآمد مردم استان از قِبل توسعه گردشگری است.
ستایش فر خاطرنشان کرد: مطمئناً استان کرمانشاه این پتانسیل را دارد که بتواند برای تک تک مردمانش از راه گردشگری درآمدزایی کند./س