دکتر مینا حسینخانی متخصص داخلی و اعصاب و روان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نتایج بررسیهای جدید نشان میدهد که مصرف هفتگی تنها دو گوجهفرنگی موجب کاهش علائم افسردگی و اختلالات روانی میشود.
وی افزود: طبق گفته محققان افرادی که هفتهای دو بار این سبزی مفید را مصرف میکنند، 46 درصد کمتر از دیگران به افسردگی مبتلا میشوند.
این متخصص خاطرنشان کرد: از سویی دیگر، مصرف غذاهایی همچون کلم، پیاز و کدو هم بر سلامت روانی افراد مؤثر است.
حسینخانی اظهار داشت: به گفته پژوهشگران، گوجهفرنگی سرشار از ویتامینهای مختلف بویژه ویتامین C است که موجب کاهش 53 درصدی احساس اضطراب در افراد میشود.
انتهای پیام/