بهترین توصیه‌ای که به مادران می‌شود این است که شیر را مستقیما از سینه به نوزاد داده و از دوشیدن آن خودداری کنند، چرا که این امر مزایای فراوانی دارد.

رضا سعیدی فوق تخصص نوزادان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهترین توصیه‌ای که به مادران می‌شود این است که شیر را مستقیما به نوزاد داده و از دوشیدن آن خودداری کنند، چرا که در این صورت شیر گرم و تازه بوده و استریل می‌باشد. به همین دلیل نوزاد کمتر در معرض آلودگی، عفونت و مشکلات دیگر قرار می‌گیرد.

وی افزود: جدای همهٔ اینها این عمل موجب ایجاد وابستگی و علاقه بین مادر و فرزند شده و ثبات عاطفی و هیجانی را در آن‌ها پدید می‌آورد.

وی بیان کرد: علاوه بر این حجم وعده‌های شیر کودک کنترل شده و نوزاد دچار پرخوری و یا کم خوری نمی‌شود.

وی اضافه کرد: از دیگر مزایای مستقیم شیر دادن به کودک این است که هورمون‌های شیرساز بیشتر تولید شده و باعث تداوم شیردهی تا دو سال می‌گردد.

این فوق تخصص نوزادان گفت: اما اگر مادری شاغل بوده و یا به هر دلیلی مدتی از فرزند خود دور باشد، باید شیر خود را بدوشد و در ظرف‌های مناسب و در بسته نگهداری کنند تا به هنگام نیاز، نوزاد از آن تغذیه کند.

وی بیان کرد: این شیر در دمای اتاق حدود شش تا هشت ساعت قابلیت نگهداری دارد ولی در صورت طولانی‌تر بودن مدت جدایی مادر از کودک، می‌توان آن را در یخچال و در دمای چهار تا هشت درجه نگهداشت.

وی اظهار کرد: در صورت نیاز می‌توان این شیر را در فریزر یک تا دو ماه نیز نگهداشت.

وی تاکید کرد: اگر شیر دوشیده شده در یخچال نگهداری شده باشد، باید آن را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن ظرف را داخل ظرف بزرگتری که حاوی آب گرم و نه داغ می‌باشد، گذاشته تا دمای شیر به دمای اتاق یعنی ۳۷-۳۸ درجه سانتی گراد برسد و برای مصرف شیرخوار آماده گردد.

وی متذکر شد: شیر گرم شده را نباید دوباره داخل یخچال گذاشت و باید آن را دور ریخت.


انتهای پیام/
برچسب ها: شیرمادر ، نوزاد ، دما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار