مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای مراقبت کودک در سفر باید به تغذیه انتخاب غذاهای مورد علاقه آنها بیشتر اهمیت داد زیرا شرایط نگهداری مواد غذایی در خارج از منزل ممکن است باعث شود مواد غذایی دچار آلودگی شده و میکروب و سموم غذایی کودک را بیمار کند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بچهها برای مصرف غذاهای خارج از منزل بیشتر رغبت نشان میدهند باید دقت بیشتری در رعایت اصول بهداشتی مواد غذایی کودکان شود و تا جایی که امکان داشته باشد در طول سفر، از سفره خانواده و غذاهای تهیه شده در سبد خانواده استفاده کنند که مطمئن ترین غذا برای کودکتان است.
کیمیاگر تصریح کرد:کودکان تا 5 ماه که فقط از شیر مادر استفاده میکنند و هیچ چیز بهتر از این ماده غذای در طول سفر برای آنها نیست.
همچنين در طول سفر اگر از سلامت آب مطمئن نیستید آن را بجوشانید و بعد استفاده کنید. ظروف غذای کودک باید در طول سفر تمیز و استریل باشید و سعی کنید در طول سفر غذاهای تازه به کودک بدهید و از دادن غذاهای مانده به کودک خودداری کنید.
کیمیاگر در مورد مصرف میوهها و سبزیجات در طول سفر برای کودکان این طور خاطرنشان کرد: در طول سفر کودکان خود را از مصرف سبزی و سالادی که از سلامت آنها اطمینان ندارید منع کنید. میوههایی که در طول سفر در اختیار کودکان قرار میدهیم را خوب بشوییم و از لحاظ سلامتی و آلوده نبودن به میکروب و یا سموم نباتی اطمینان داشته باشیم.
انتهایپیام/