کیانا معدنچی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص نیتراتها و خطرات آنها بر روی سلامتی افراد گفت: بیشترین استفاده از نیتراتها در صنعت غذا، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی چون کنسروها میباشد، هرچند که این مواد به عنوان رنگ دهنده نیز در تولید سوسیس و کالباس به کار می روند.
وی افزود: همه مواد غذایی به صورت طبیعی حاوی یکسری اسیدهای آمینه هستند و این اسیدهای آمینه در برخورد با نیتراتها، مادهای سرطانزا به نام "نیتروزامین" را به وجود می آورند.
وی یادآور شد: با مصرف هرچه بیشتر موادی چون سبزیجات و میوههای تازه که حاوی آنتی اکسیدان و فیبرهای نامحلول هستند و نیز با مصرف حبوبات که دارای فیبرهای محلول میباشند، می توان تا حدی از تاثیرات نیتتروزامینها جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر قطر بیشتر این ماده سرطانزا برای "بیماران سرطانی" و "مبتلایان به ام اس"،خواستار استفاده هرچه کمتر موادی چون انواع فست فود و کنسروها شد.
انتهای پیام/