مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است.

دکتر فرزانه ضرابی متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس که حاوی سدیم فراوان هستند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا بسیار مضر است و در عوض مصرف میوه و سبزیجات و پیاده‌روی به درمان آنان کمک می‌کند. 

وی افزود: پرفشاری خون معمولا هشدار بروز اختلالات عروقی و کلیوی است و ممکن است در هر سنی افراد مبتلا شوند. 

این متخصص اظهار داشت: عدم تعادل عصبی، استعمال دخانیات، آلودگی هوا، علل ژنتیکی نیز می‌توانند از عوامل بروز این اختلال باشند. 

ضرابی تصریح کرد: مصرف پنج وعده میوه، لبنیات کم چرب، سبزی و انجام ورزش‌های صبحگاهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ضروری است. 

وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهایی حاوی سیب‌زمینی، موز و خیار برای کاهش فشار خون توصیه می‌شود به شرطی که فرد داروهای کاهش فشار خون را با این مواد غذایی همزمان استفاده نکند. 

ضرابی تاکید کرد: راه درمانی موثر، بررسی دقیق نوع دارو و میزان پتاسیم دریافتی در هر وعده رژیم غذایی است چون مصرف زیاد پتاسیم به کلیه‌ها فشار آورده و فرد را در حالت استرس فیزیولوژیک قرار می‌دهد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: فشارخون ، کنسرو ، لبنیات ، ورزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.