![دانههای جادویی برای سلامت و نشاط](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350137_413.jpg)
رضا ثقلینی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گاو شیری برای تولید بیشتر و مطلوب به مواد مختلفی نیاز دارد تا بتواند آنها را به شیر و یا گوشت تبدیل کند.
وی تشریح کرد: یک گاودار باید مواد مورد نیاز خود را بشناسد و بتواند مواد لازم را به موقع و به میزان مورد نیاز تهیه و در اختیار گاو قرار دهد.
ثقلینی ادامه داد: کارشناسان نژاد گاو را یکی از دلایل عمده تولید شیر و گوشت می دانند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: رعایت بهداشت حیوان و جایگاه آن نیز ر تولید شیر و گوشت تاثیر بسیاری دارد و اگر گاوهای اصیل و با تولید بالا هم از نظر بهداشتی کنترل و مراقبت نشوند، تولید شیر و گوشت آنها کاهش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: جایگاه نگهداری گاو باید از نظر نور و جریان هوای تازه مطلوب باشد و به طور مرتب و منظم سمپاشی شده تا از وجود میکروب ها و کنه ها پاک شود.