6 تا 7 سالگی، دوران طلایی درمان "تنبلی چشم"

دوران طلایی درمان تنبلی چشم 6 - 7 سال اول زندگی است و البته هر چه در سنین پایین تر درمان شروع شود، نتیجه مطلوب تر خواهد بود و دوران طلائی درمان انحراف چشم در کودکان 2 سال اول زندگی است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، رئیس بخش استرابیسم بیمارستان چشم پزشکی فارابی ضمن بیان این مطلب افزود: نه تنها استرابیسم (انحراف چشم) بلکه تمام بیماری‌های چشمی در ایران مداوا می‌شوند و نیازی به اعزام بیماران چشمی به خارج از کشور نداریم بلکه از کشورهای دیگر نیز برای درمان به ایران اعزام می گردند.

دکتر علیرضا  کشتکار جعفری، با اشاره به اینکه حدود بیست سال است سمینارهای علمی تخصصی بیمارستان چشم پزشکی فارابی به طور سالیانه برگزار می‌شود، گفت: امسال هم حدود 900 چشم پزشک از سراسر کشور در این سمینار شرکت می‌کنند و مانند هر سال تبادل اطلاعات علمی و تجربیات متخصصان از عمده ترین اهداف آن محسوب می‌شود.

فوق تخصص استرابیسم افزود: بیستمین سمینار فارابی در دو بخش شامل استرابیسم و جراحی‌های مربوط به عیوب انکساری است و در این زمینه تازه‌های جراحی چشم پزشکی مطرح خواهد شد.

 وی درباره  ضرورت اطلاع رسانی و آگاهی دهی به پزشکان درباره استرابیسم گفت: استرابیسم در برخی مواقع تمام مشکل نیست بلکه یک علامت از یک مشکل بزرگتر نهفته می باشد. انحراف چشم می تواند نشانه مسائل پیچیده ای چون بیماری های خطرناک داخل چشمی مثل رتینوبلاستوم ( تومور بدخیم شبکیه)

دکتر جعفری با بیان این که این احتمال وجود دارد گرفتاری های غده تیروئید ، سرطان ها ، تومورها و خونریزی های مغزی نیز در ابتدا در چشم تظاهر یابند گفت: مرض قند و فشار خون نیز ممکن است با علائمی چون انحراف چشم خودشان را نشان بدهند. بنابراین باید به این موضوع بسیار توجه شود.

رئیس بخش استرابیسم بیمارستان چشم پزشکی فارابی درباره رفع انحراف چشم در افراد بزرگسال اظهار کرد: انحراف چشم دراکثریت موارد در هر سنی قابل درمان است و شدیدترین موارد انحراف چشمی هم در همه گروه‌های سنی اکثراً قابل درمان می باشند.

 وی ادامه داد: درمان استرابیسم به دو طریق جراحی و غیر جراحی انجام می‌شود و همه موارد نیاز به جراحی ندارد، گاهی تجویز یک عینک مناسب انحراف چشم را اصلاح می کند البته دوران طلایی اصلاح انحراف چشم در کودکان 2 سال اول زندگی است و دوران طلایی درمان تنبلی چشم 6 تا 7 سال اول زندگی است. که در این سنین سیستم بینایی فرد در حال تکوین می باشد .

رئیس بخش استرابیسم بیمارستان چشم پزشکی فارابی درباره انحراف چشم های مادرزادی و دوران شیرخوارگی گفت: کودکی که فقط انحراف چشم دارد هر چه زودتر حتی در زیر یک سالگی باید تحت عمل قرار بگیرد و چشم‌ها مستقیم گردند شرایط تکامل سیستم بینایی دو چشمی برای بیمار فراهم می گردد.

گفتنی است: بیستمین سمینار سالیانه چشم پزشکی فارابی از تاریخ  دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه 93در محل هتل المپیک تهران برگزار مي‌شود. این برنامه علمی با همکاری گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه فوق تخصصی سگمان قدامی انجمن چشم پزشکی ایران، واحد فراهم‌آوری سلول‌های بنیادی بیمارستان فارابی و گروه پرستاری بیمارستان فارابی اجرا می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http://www.fham.org مراجعه کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار