از آنجایی که آداب تغذیه‌ای در ایام نوروز برای هر فردی تغییر می‌کند نباید انواع تنقلات، شیرینی‌ها و آجیل مانع از مصرف وعده اصلی غذایی شود.

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران درخصوص تغذیه در ایام نوروز گفت: تغذیه نامناسب در ایام نوروز باعث می شود که بعد از پایان این ایام عوارضی همچون افزایش قند خون، چربی خون، فشارخون و خرابی دندان‌ها را به دنبال داشته باشد.

وی عنوان کرد: به علت بالا بودن میزان کالری، شیرینی‌جات احساس سیری را در افراد به وجود می‌آورد و مانع از داشتن تغذیه مناسب می شود.

وی اظهار داشت: وقتی استفاده از شیرینی‌جات مانع از مصرف وعده‌های غذایی شود درحقیقت بدن از چهار گروه اصلی ( گوشت، برنج، سالاد، ماست) محروم می ماند و چه بهتر است که به جای مصرف انواع تنقلات و شیرینی‌جات از وعده‌های اصلی غذایی استفاده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: تنقلات ، غذا ، شیرینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.