برخی افراد به دلیل بوئیدن بعضی از خوراک‌ها دچار سردردهای سینوسی می‌شوند که باید این افراد از بوئیدن این غذا‌ها پرهیز کنند تا سینوزیت آن‌ها عود نکند.

الهام درویشی متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ‌ سردرد سینوسی، به عنوان سردرد ثانویه است و در واقع زمانی که فشار بر روی سینوس‌ها است، سینوس‌ها ممکن است بسته و یا متورم شوند و در نتیجه به مغز فشار آورده و سبب درد در ناحیه سر شده و درد را برای افراد غیر قابل تحمل می‌سازد. 

وی افزود: این سردرد‌ها با مصرف بعضی از خوراکی‌ها ممکن است تشدید گردد و عفونی شدن سینوس‌ها باعث می‌شود که آن‌ها مقدار زیادی مایع مخاطی تولید کنند و این مایع مخاطی از حرکت باز می‌ایستد و به دیواره سینوس‌ها فشار وارد می‌کند و موجب سردرد در افراد بروز داده می‌شود، عفونت سینوس‌ها ممکن است در اثر مواد آلرژی‌زا مانند گرده گل‌ها یا ذرات غبار، باکتری‌ها، ویروس‌ها، تغییرات دما، تغییر در فشار جو یا سرما علائمی از خود به جا بگذارند. 

وی اذعان داشت: مبتلایان به سینوزیت از غذاهای ادویه‌دار، غذاهای سرخ شده، برنج، گوشت و فرآورده‌های گوشتی، سیب‌زمینی پرهیز کنند زیرا این خوراکی‌ها موجب تشدید سینوزیت این افراد می‌گردد. 

البته لازم به ذکر است؛ برخی افراد به دلیل بوئیدن بعضی از خوراکی‌های تحریک‌آور دچار سردردهای سینوسی می‌شوند که باید افراد از بوئیدن این غذا‌ها نیز پرهیز کنند. 


انتهای پیام/ ‌
برچسب ها: سینوزیت ، ادویه ، سردرد ، ویروس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار