منابع مس وپتاسیم موجود در قارچ در کاهش فشار خون و خطر ابتلا به سکته‌های قلبی نقش بسزایی را دارد.

حمید عبدی متخصص تغنذیه و رئیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فیبر موجود در قارچ تاثیر بسزایی در کاهش و کنترل فشار خون نیز دارد. 

عبدی ادامه داد: خواص موجود در قارچ شامل: پروتئین، پتاسیم، مس، ویتامین B، آهن، اسید فولیک است و همچنین به دلیل وجود سلنیوم غنی در آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و شادی‌آور است. 

وی افزود: اگر هر فرد روزانه ۵ عدد قارچ مصرف کند، حدود ۵۰ درصد نیاز بدن به مس را تامین می‌کند. 

همچنین مصرف قارچ تازه از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که قارچ پس از مدتی خواص خود را از دست می‌دهد.

 این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه قارچ‌های دکمه‌ای کوچک موجود در بازار ضد سرطان است افزود: قارچ‌های معمولی به دلیل وجود منابع مس و پتاسیم، کاهش فشار خون و خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می‌دهد. 

این متخصص تغذیه توصیه کرد: قارچ به دلیل سردی در افرادی که سرد مزاج هستند و همچنین افرادی که حساسیت دارند باعث کهیر می‌شود و منع مصرف دارد. 

وی در پایان اظهار داشت: با توجه به اینکه کشف قارچ در محیط‌های مرطوب پرورش داده می‌شود بهتر است که به صورت پخته مصرف شود و از طرفی قارچ با پختن، مواد غذایی چندانی را از دست نمی‌دهد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: قارچ ، مس ، سرطان ، فیبر ، سلنیوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.