به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،
۱. پوست الکترونیکی
دانشمندان دانشگاه استنفورد با توسعه موادی انعطاف پذیر و فوق العاده بادوام و حساس پوست مصنوعی را طراحی کردهاند که متشکل از ترانزیستورهای آلی و یک لایه الاستیک است و بدون در نظر گرفتن آسیب کشش است و این پوست حاوی مجموعهای از سلولهای خورشیدی الاستیک است.
۲. قلب ایجاد شده در یک ظرف پتری
تیم دانشگاه پیتزبورگ سلولهای بنیادی ساخته شده از پوست را MCPs که یک نوع خاص از سلول است به عنوان پیشرو به بافت قلب و عروق متصل کردند. آنها سپس این سلولها را در داربست ۳-D طراحی شده برای حمایت از قلب موش قرار دادند و در عرض ۲۰ روز، قلب جدید شروع به تپیدن ۴۰ تا ۵۰ ضربه در دقیقه شد.
۳. دست مصنوعی
یک تیم پژوهشی در دانشگاه شیکاگو برای حل این مشکل راه حلی اساسی ایجاد کردند که دست با ارسال سیگنالهای الکتریکی به مغز کار میکند. آنها با میمونها به عنوان افراد مورد آزمایش کار را آغاز کردند، با مطالعه روی حیوانات محققان دریافتند که دستهای لمسی به راحتی میتوانند اشیا را لمس کنند.
۴. مغز مینیاتوری
دانشمندان سال هاست که در آزمایشگاهها با کمک سلولهای بنیادی تلاش میکنند تا به بیماران مرگ مغزی این فرصت را بدهند که یک بار دیگر طعم زندگی را بچشند و این تحول عظیم میتواند تغییرهایی در عضوهای بدن به وجود آورد.
۵. لوزالمعده مصنوعی
این وسیله قادر به تولید هورمون انسولین به صورت دستی به بدن است و برای بیماران دیابتی که از تزریق سرنگ و مصرف داروها خسته شدند میتواند بسیار سودمند باشد و بیماران دیابتی با تنظیم و چک کردن دقیق قند خون خود میتوانند بر حسب نیاز هورمون انسولین نیز به بدن خود تزریق کنند.
۶. چشم مصنوعی
دانشمندان در کالج پزشکی ویل کرنل در گذشته مطالعات زیادی روی شبکیه چشم موشها و میمونها انجام دادند و دریافتند با ساخت شبکیه مصنوعی، که تراشه تبدیل تصاویر را به سیگنالهای الکترونیکی و توسط پروژکتور کوچک که سیگنالهای الکترونیکی را به نور تولید میکند میتوان تمامی تصاویر را به وضوح دید.
۷. استفاده از انگشت برای ذخیره فایلهای دیجیتال
۸. دستگاههای برای رشد ریشه و ساقه گیاهان