تهیهٔ این غذا به شکل پیچیده صورت می‌گیرد، بنابراین مغزپخت نمی‌شود و مصرف آن به ویژه برای کودکان موجب مسمومیت می‌شود.

محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: سمبوسه از گروه سرخ‌کردنی‌ها محسوب می‌شود و به دلیل غوطه‌ور شدن در روغن کالری زیادی را به همراه خود دارد. 

وی افزود: استفاده مکرر از روغن حاوی اسیدهای ترانس، خطر چاقی و بیماری‌های قلبی را نیز افزایش می‌یابد. 

انوشه ادامه داد: مصرف زیاد روغن سرخ‌شده باعث به‌وجود آمدن ماده‌ای می‌شود که بسیار خطرناک و سرطان‌زا است. 

این متخصص تغذیه اظهار داشت: به دلیل اینکه سمبوسه به شکل پیچیده پخته می‌شود در نتیجه مغزپخت نمی‌شود و مصرف آن به ویژه برای کودکان موجب مسمومیت می‌شود. 

انوشه یادآور شد: تهیهٔ این گونه غذا‌ها مصرف روغن را تا سه برابر می‌تواند افزایش دهد. 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه سمبوسه در جاهای پر رفت و آمد و شرایط نگهداری نامناسب از جمله نور آفتاب و گرد و غبار عرضه می‌شود، گفت: ‌ این امر می‌تواند خطر انتقال آلودگی به فرد را به همراه داشته باشد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، روغن ، سمبوسه ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار