مديرعامل اتحاديه سراسري زنبورداران کشور با اشاره به اينکه داروي مفيدي براي مبارزه با کنه واروا و بيماري CCD در کشور وجود ندارد،گفت: مصرف برخي از داروهاي وارداتي در اتحاديه اروپا به دليل وجود مواد مضر ممنوع است.

عفت رئيسي سرحدي در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اينکه جمعيت زنبورستان‌هاي کشور به شدت کاهش يافته است، اظهار داشت: ما در جلسه‌اي که به تازگي با مسئولان سازمان دامپزشکي داشتيم اين مطلب را به اطلاع آنان رسانديم.

وي افزود: علاوه بر اين ما از مسئولان سازمان دامپزشکي درخواست کرديم داروهاي جديد و ايمن وارد بازار کنند.

مديرعامل اتحاديه سراسري زنبورداران با اشاره به اينکه داروهاي مفيدي براي مبارزه با کنه واروا و بيماري CCD  وجود ندارد، ادامه داد: مصرف برخي از داروهاي وارداتي در اتحاديه اروپا به دليل وجود مواد مضر ممنوع است.

رييسي افزود: يکي از دلايل استفاده زنبورداران از داروهاي قاچاق ارزان بودن اين داروها نسبت به انواع توليدي آنهاست.

وي تاکيد کرد: بنابراين داروهاي توليدي بايد با قيمت مناسب‌تري در اختيار توليدکنندگان قرار بگيرد.


رييسي با بيان اينکه زنبورها نسبت به داروهاي قديمي مقاوم شده‌اند، اضافه کرد: هم‌چنين به منظور جلوگيري از ورود داروهاي قاچاق به بازار مصرف ما پيشنهاد داديم توزيع داروهاي زنبور عسل توسط اتحاديه‌ها و تعاوني ها انجام گيرد.

وي افزود: در اين جلسه قرار شد ما در زمينه آموزش زنبورداران در جهت جلوگيري از گسترش از بيماري ها با سازمان دامپزشکي همکاري کنيم.

رييسي با اشاره به نقش عمل گرده افشاني زنبورعسل در حفظ محيط زيست، اضافه کرد: صنعت زنبورعسل در همه کشورها به عنوان شاخص افزايش بهره‌وري و امنيت غذايي ياد مي‌شود.

وي با بيان اينکه متاسفانه در کشور ما اين صنعت ناديده گرفته شده است، اظهار داشت: تامين يک سوم غذاي مردم جهان بستگي به عمل گرده افشاني دارد.

رييسي تصريح کرد: زنبورستان‌هاي کشور ما به دليل عدم استفاده از داروهاي مفيد بسيار ضعيف شده‌اند و با بيماري‌ دست و پنجه نرم مي‌کنند.

وي افزود: ما به مسئولان سازمان دامپزشکي اطمينان داديم که براي بهبود شرايط در کنار آن‌ها هستيم .

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار