اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز گفت : بولاغ اوتی را به دلیل دارا بودن ویتامین ث نباید به صورت جوشانده و یا دَم کرده مورد استفاده قرار داد.
وی با بیان دلیل استفاده خام از این گیاه دارویی تشریح کرد: گرما موجب از بین رفتن مواد موثره و ترکیبات شیمیایی آن شده و می توان آن را به هراه با غذا و به عنوان سبزی خوراکی مصرف نمود.
نقشی ادامه داد: تمامی قسمت های بولاغ اوتی دارای خاصیت دارویی است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن اشاره ای به ترکیبات بولاغ اوتی یادآور شد: این گیاه از لحاظ انواع ویتامین ها نظیر آ و ث و همچنین املاح معدنی مورد نیاز بدن یعنی آهن، یُد و کلسیم غنی است.
وی از اثرات منفی این گیاه دارویی برای زنان آبستن اظهار داشت: با در نظر گرفتن این که مواد موثره بولاغ اوتی موجب انقباض و اسپاسم شدید ماهیچه های بدن می شود، نباید مورد استفاده زنان آبستن قرر گیرد.