دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استرس وضعیت روحی و روانی است که عموما میتواند محیطی یا روانی باشد که این استرس در همهی افراد وجود دارد اما در برخی از افراد از حد متعادل میگذرد.
وی افزود: نقش تغذیه در کنار روان درمانی و دارو درمانی میتواند در کم کردن استرس کمک کننده باشد.
وی ادامه داد: استفاده از مواد حاوی آنتی اکسیدان که در ویتامینهای A,E,C وجود دارد در کم کردن استرس بسیار اثر بخش است که ویتامین A در مواد حاوی رنگدانههای قرمز و نارنجی وجود دارد ویتامین در انواع روغنهای کلزا، ذرت و آفتابگردان و "ویتامین C" که مرکبات به وفور وجود دارد.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: املاحی مانند "سلنیوم" و روی که باعث کاش استرس در افراد میشود و در گوشت و حبوبات و غلات فراوان یافت میشود.
انتهای پیام/